Recent posts

Type Title Authorsort icon Replies Last Post
Forum topic current cost xAP percih70 9 13 May 2011 - 11:46
Forum topic Adding a light level sensor to the HAH project percih70 12 Apr 2011 - 15:06
Forum topic HAH Parts Bundle - without Temperature Sensor? Pentala 1 23 Oct 2011 - 15:13
Forum topic Losing serial connectivity/lockups. Pentala 6 23 Nov 2011 - 22:40
Forum topic RF - Not working... Pentala 5 14 Nov 2011 - 16:44
Forum topic HAH stopped responding, won't reflash to HAH...? Pentala 2 3 Feb 2012 - 17:11
Forum topic JeeNode - No XAP Messages...? Pentala 12 28 Apr 2012 - 10:17
Forum topic jeenode - xap messages - state=? Pentala 9 16 Nov 2011 - 09:12
Forum topic Pachube Feed Freezing Pentala 33 6 Sep 2012 - 11:01
Forum topic HomeEasy HE330v2 Pentala 6 17 Jun 2012 - 20:30
Forum topic Free Space - /dev/root - 100% Used Pentala 1 19 Nov 2011 - 18:20
Forum topic How do I send serial Hex/binary data paulsbiz 9 21 Apr 2012 - 11:12
Forum topic Problem getting thing the HAH to work ozbob 15 27 Dec 2011 - 14:37
Forum topic Hope somebody can help with this. (possible brick) omega015 14 28 Mar 2013 - 18:29
Forum topic Problems with LiveBox flash nonorolez 1 27 Jan 2010 - 10:42
Forum topic PCB Availability nicknick 5 15 Aug 2011 - 21:26
Forum topic GoogleCal mike 2 3 Feb 2011 - 11:30
Forum topic hah_arduino problem. maxlock 4 3 Mar 2011 - 08:32
Forum topic cant view any graphs!!! martinhj 6 26 May 2012 - 09:02
Forum topic Cron question mark_baldwin 2 25 Jan 2013 - 23:11
Forum topic New home for roomnode mark_baldwin 2 12 Apr 2014 - 12:44
Forum topic Gas monitor optismart mark_baldwin 1 7 Jan 2013 - 13:42
Forum topic Intelligent home mark_baldwin 5 Apr 2013 - 17:53
Forum topic Plugboard crashing after adding another node mark_baldwin 5 15 Dec 2013 - 16:51
Forum topic What is my username? mark_baldwin 3 5 Aug 2014 - 19:15
Hardware Info