Recent posts

Type Title Authorsort icon Replies Last Post
Forum topic Trouble with Currentcost theonlyrealcj 6 19 Oct 2010 - 09:00
Forum topic Error building Firmware theonlyrealcj 2 28 Nov 2010 - 18:56
Forum topic how to get roomnode id? tickett 19 6 Dec 2011 - 20:27
Forum topic TTL Connection/Programming cable in OSX tickett 3 2 Dec 2011 - 23:43
Forum topic Collecting / Polling other data from the network tickett 4 11 Dec 2011 - 19:18
Forum topic Pushing data to SQL / mySQL tickett 11 Dec 2011 - 09:41
Forum topic Adding extra rf devices fails tim 2 26 Apr 2012 - 13:12
Forum topic Enabling SMS TimH 3 4 Jun 2010 - 16:07
Forum topic xbmc xap vincent 19 Sep 2014 - 06:58
Forum topic plugboard trouble vincent 6 8 Sep 2014 - 00:16
Forum topic interfacing lacrosse TX3-TH sensors to HAH vores8 9 27 Nov 2012 - 13:43
Forum topic iServer on livebox and windows - different behavior vores8 7 3 Mar 2012 - 18:00
Forum topic Adding UNICAST device to HAH livebox vores8 10 19 Mar 2012 - 03:54
Forum topic Wannadoo Version wont flash Wannadont 15 28 Oct 2011 - 18:44
Forum topic After a few glitches I finally got there Wannadont 3 14 Nov 2011 - 16:08
Forum topic PCB nearly built but... Wannadont 2 12 Nov 2011 - 13:18
Forum topic save RF states and restore after reboot wpmax 6 11 Dec 2014 - 14:20
Forum topic jeenodes wont work - please help a desperate guy wpmax 12 20 Jun 2013 - 11:17
Forum topic Arduino sketch - compilation error wpmax 6 4 Oct 2011 - 22:25
Forum topic Problem with freezing CurrentCost Device and livebox RF usage wpmax 6 14 Oct 2011 - 06:23
Forum topic Output Node - No Function at all wpmax 25 22 May 2015 - 08:57
Forum topic new RF Codes since Firmware Upgrade wpmax 1 26 Oct 2011 - 18:08
Forum topic RELAYs with jeenode wpmax 1 Feb 2013 - 08:12
Forum topic xapcache functions in lua wpmax 2 7 Oct 2011 - 19:27
Forum topic avrdude not found on HAH wpmax 8 9 Jan 2015 - 08:29
Hardware Info