Recent posts

Type Title Author Replies Last Postsort icon
Forum topic xAP code EJ-Ambient 7 Feb 2012 - 19:10
Forum topic display relay state on pachube g7pkf 2 7 Feb 2012 - 14:03
Forum topic Jeenode/ HAHNode Antenna Alanmh 3 7 Feb 2012 - 13:46
Forum topic Selecting multiple RF units on GUI only first item is switched davidnewton 14 6 Feb 2012 - 22:08
Forum topic HAH stopped responding, won't reflash to HAH...? Pentala 2 3 Feb 2012 - 17:11
Forum topic You don't think the HAH is a bargin? brett 8 3 Feb 2012 - 00:24
Forum topic RF fails and a rebbot does not help g7pkf 2 Feb 2012 - 17:27
Forum topic Status 4 way RF block andrew.welch 8 1 Feb 2012 - 19:38
Forum topic What do I need Alanmh 6 1 Feb 2012 - 12:33
Forum topic xapCacheWebserverApplet script error? garrydwilms 2 29 Jan 2012 - 19:44
Forum topic Forum RSS Feeds kevin9 27 Jan 2012 - 17:00
Forum topic Status sockets from ASDA g7pkf 6 27 Jan 2012 - 09:06
Forum topic Post to Pachube (need different feed from main HAH setup etc) aivo 1 26 Jan 2012 - 21:44
Forum topic Caller ID email script kevin9 26 Jan 2012 - 21:16
Forum topic Calculate carbon equivilant script kevin9 26 Jan 2012 - 20:27
Forum topic Graphs BoxingOrange 10 25 Jan 2012 - 23:53
Forum topic Release 300 brett 30 23 Jan 2012 - 10:40
Forum topic Wiring 1-wire to ethernet break out. BodgeIT 5 19 Jan 2012 - 08:27
Forum topic Release 302 BodgeIT 1 19 Jan 2012 - 08:23
Forum topic CurrentCost EcoManager Support andy_godber 28 17 Jan 2012 - 11:05
Forum topic Got some time off coming up brett 26 15 Jan 2012 - 18:08
Forum topic suspect 1wire not reporting negative temps?! garrydwilms 3 15 Jan 2012 - 12:26
Forum topic Multiple HAH on same sub-net EJ-Ambient 2 13 Jan 2012 - 21:21
Forum topic O2 Joggler and my broken light in living room g7pkf 17 13 Jan 2012 - 17:45
Forum topic USB Hub Alanmh 10 13 Jan 2012 - 13:12
Hardware Info