Recent posts

Type Title Author Repliessort icon Last Post
Forum topic PCB Availability nicknick 5 15 Aug 2011 - 21:26
Forum topic AVR flashing hardware suggestions garrydwilms 5 8 Sep 2011 - 08:01
Forum topic Scripts not working Alanmh 5 7 Nov 2011 - 16:56
Forum topic RF - Not working... Pentala 5 14 Nov 2011 - 16:44
Forum topic Just old scripts in my plugboard/samples BodgeIT 5 30 Nov 2011 - 14:10
Forum topic Wiring 1-wire to ethernet break out. BodgeIT 5 19 Jan 2012 - 08:27
Forum topic Cron guidance garrydwilms 5 7 Dec 2011 - 18:40
Forum topic Jeenode issue g7pkf 5 1 Jan 2012 - 18:18
Forum topic UID wrong how do i correct? g7pkf 5 31 Dec 2011 - 19:02
Forum topic Noob livebox setup question kiteman 5 29 Feb 2012 - 22:13
Forum topic HAHCentral/JeenodeApplet issues kevin9 5 15 Mar 2012 - 13:07
Forum topic 1 Wire pull up resistor Lawrencezarb 5 28 Mar 2012 - 11:12
Forum topic New HAH up & running but problems with getting the LCD working hodder_fisher 5 17 Apr 2012 - 19:49
Forum topic EDF Eco Manager? DoubleSpeed 5 2 May 2012 - 20:26
Forum topic A ‘variable’ inaccuracy in Current Cost reading sent to PVOutput.org DoubleSpeed 5 6 May 2012 - 15:42
Forum topic Roomnodes a slightly different concept ian7 5 26 Jan 2013 - 21:46
Forum topic Repeating RF transmisions AndrewJ 5 5 Dec 2012 - 18:46
Forum topic Lockup's g7pkf 5 15 Dec 2012 - 13:00
Forum topic Gas monitoring? AndrewJ 5 31 Dec 2012 - 01:12
Forum topic HAHcentral no config source? garrydwilms 5 1 May 2013 - 01:04
Forum topic Problems with serial port access to console Felixbythesea 5 20 Jun 2013 - 16:43
Forum topic Measuring signal strength on the RF12 kim 5 30 Jun 2013 - 14:34
Forum topic Cannot get CRON working. kema01 5 25 Oct 2013 - 15:22
Forum topic Plugboard crashing after adding another node mark_baldwin 5 15 Dec 2013 - 16:51
Forum topic App freezes up after screen time out. kema01 5 2 Nov 2014 - 09:09
Hardware Info