Recent posts

Type Title Authorsort icon Replies Last Post
Forum topic Issue with 253, not sure. BodgeIT 6 12 Nov 2010 - 03:12
Forum topic Wiring 1-wire to ethernet break out. BodgeIT 5 19 Jan 2012 - 08:27
Forum topic Thought I'd get this started BodgeIT 3 26 Sep 2010 - 13:18
Forum topic xap-audio BodgeIT 3 20 Dec 2010 - 20:51
Forum topic Udoo BodgeIT 1 4 May 2013 - 23:05
Forum topic Getting started on the Plugboard BodgeIT 10 2 Jul 2010 - 21:34
Forum topic Update to 251 OK BodgeIT 1 12 Jul 2010 - 09:51
Forum topic In case you run out of ports! BodgeIT 17 Jun 2010 - 10:11
Forum topic Latest flashin issue BodgeIT 2 11 Oct 2010 - 22:22
Forum topic PCMCIA port... BodgeIT 2 7 Jul 2010 - 19:38
Forum topic xAPFlash running on Joggler BodgeIT 5 24 Sep 2010 - 23:44
Forum topic Feat Req: BodgeIT 3 3 Jul 2010 - 10:12
Forum topic JFYI - Graph selector seems faulty BodgeIT 6 14 Jul 2010 - 12:20
Forum topic Getting started with my pcb build BodgeIT 3 29 Jun 2010 - 20:34
Forum topic Upgrade to URF - No HE RFs work! BodgeIT 17 10 May 2012 - 09:57
Forum topic Accessing microcontroller BodgeIT 4 8 Jul 2010 - 16:48
Forum topic Changes maybe req'd for xAP? BodgeIT 6 25 Aug 2010 - 22:06
Forum topic Questions & best practice BodgeIT 3 27 Sep 2010 - 13:26
Forum topic [Solved] Hah xAP messages stopped. BodgeIT 27 4 Dec 2014 - 08:53
Forum topic Howto make a "Really Useful Box", extremely useful BodgeIT 2 14 Nov 2011 - 19:20
Forum topic [Solved] Something in the code BodgeIT 2 21 Jan 2015 - 11:34
Forum topic New MQTT Gateway crashes BodgeIT 16 3 Apr 2015 - 14:33
Forum topic Acquiring IP BodgeIT 4 30 Jun 2010 - 13:25
Forum topic HAH just brought me a cash bonus! BodgeIT 10 2 Dec 2011 - 14:11
Forum topic [Solved] Error 1001.Input String was not in the correct format BodgeIT 4 Dec 2014 - 11:38
Hardware Info